Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uspješno do novih prilika uz Bisnode Speed Networking

bisnode (2)
Foto: D. Begović

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizovala danas 25. avgusta 2016. godine, poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking. Upoznavanje i druženje potencijalnih poslovnih partnera trajalo je skoro 2 sata u zgradi Networks-a, u Sarajevu, saopšteno je danas iz Bosnodea.

Bisnode Speed Networking jedan je od najefikasniji načina iskorištavanja radnog vremena. To je interesantan koncept umrežavanje potencijalnih poslovnih ljudi na kojem mogu da se upoznaju, uvežu, preporuče i sklope poslovnu saradnju.

bisnode (1)

Na današnjem Bisnode Speed Networkingu prisustvovalo je 10 preduzetnika, koji su za samo 2 sata upoznali neke od potencijalnih partnera. Cjelokupno umrežavanje i druženje je proteklo veoma uspješno.

Selma Totić iz Kongresnog servisnog centra nam je rekla: „Prvi put sam na Bisnode Speed Networkingu, današnje druženje je bilo jako zanimljivo, upoznala sam interesantne ljude i nadam se da ću ostvariti bar neku saradnju. Naravno doći ću ponovo na ovo druženje.“

bisnode (3)

Velida Olovčić iz Akos-a nam je rekla: „U principu je ovo super, dinamika jednom mjesečno je sasvim dovoljna da se izmjeni 10, 15 vizitkarti. Vi nama ovakvom vrstom druženja smanjujete utrošene resurse u vremenu, u parama, u telefoniranju. Meni je ovo odlično i svakako ću doći opet.“

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Filozofija Bisnode jeste dati tržištu rješenja za potrebe sigurnosti poslovanja, umrežavanja i poslovnog znanja.

bisnode (4)

Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe.

bisnode (5)

Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.