Biznis

Uz Bisnode Speed Networking brže do novih poslovnih prilika

26/05/2016

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizovala je danas poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking.

Umrežavanje je trajalo od 9 do 11 sati i održalo se u zgradi Networks-a u Sarajevu.

Na ovomjesečnom poslovnom umrežavanju bilo je prisutno 12 preduzetnika, koji su za dva sata, na način „speed datinga“ imali mogućnost da se upoznaju. Razgovarali su međusobno, te razmjenjivali ideje i iskustva.

Učesnici su bili iznenađeni načinom upoznavanja potencijalnih partnera i organizacijom, te veoma zadovoljni.

„Prvi put sam na ovim brzim sastancima i zaista je super. U kratkom vremenu se upozna veliki broj ljudi, u svakom slučaju jedno novo iskustvo i odlično je“, rekla je Selma Durak iz Studia Moderne,

Ibrahim Krdžalić iz kompanije Ascom iz Tešnja, također, prvi put učestvuje na Bisnode Speed Networkingu.

– Naprosto sam iznenađen načinom i brzinom, tačnije efektivnošću koja se postiže u odnosu na klasične sastanke. Upoznao sam dosta finih ljudi i ovo vidim kao jednu veliku šansu, rekao je Krdžalić.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun &Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.

Više informacija na info@boniteti.com, na broju telefona 033 21 54 54 i na www.bisnode.ba.

 

Komentari