Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uz Bisnode Speed Networking brže do novih poslovnih prilika

Bisnode Speed Networking

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizovala je danas poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking.

Umrežavanje je trajalo od 9 do 11 sati i održalo se u zgradi Networks-a u Sarajevu.

Na ovomjesečnom poslovnom umrežavanju bilo je prisutno 12 preduzetnika, koji su za dva sata, na način „speed datinga“ imali mogućnost da se upoznaju. Razgovarali su međusobno, te razmjenjivali ideje i iskustva.

Učesnici su bili iznenađeni načinom upoznavanja potencijalnih partnera i organizacijom, te veoma zadovoljni.

„Prvi put sam na ovim brzim sastancima i zaista je super. U kratkom vremenu se upozna veliki broj ljudi, u svakom slučaju jedno novo iskustvo i odlično je“, rekla je Selma Durak iz Studia Moderne,

Ibrahim Krdžalić iz kompanije Ascom iz Tešnja, također, prvi put učestvuje na Bisnode Speed Networkingu.

– Naprosto sam iznenađen načinom i brzinom, tačnije efektivnošću koja se postiže u odnosu na klasične sastanke. Upoznao sam dosta finih ljudi i ovo vidim kao jednu veliku šansu, rekao je Krdžalić.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun &Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.

Više informacija na info@boniteti.com, na broju telefona 033 21 54 54 i na www.bisnode.ba.