Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama Mercedesa

Mercedes-Maybach-S600-14

Dieter Zetsche, predsjednik odbora direktora kompanije Dajmler AG (u čijem sastavu je i Mercedes), izjavio je da kompanija ulazi u drugu polovinu 2016. godine sa rekordnom prodajom i identičnim očekivanjima za drugu polovinu godine. Od početka jula mjeseca, cijena dionice Dajmlera AG je porasla za nevjerovatnih 20%.

FXLider, svim čitaocima Fokusa, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Mercedesa (Dajmlera) na svjetskoj berzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti na ovom LINKU.

Najljući rival Rols rojsu i Bentliju u segmentu luksuznih limuzina, Dajmlerov Majbah, poslije višedecenijskog iščekivanja, konačno uzvraća udarac.
Dizajniran u saradnji sa Mercedesom, danas dijelom samog Dajmlera, posljednji model – Mercedes-Maybach S600 predstavlja skupocjeniju verziju već luksuznih limuzina S klase. Kod ovog modela, uočljivo je prošireno međuosovinsko rastojanje koje je dodatno „rastegnuto” preko 20 cm kako bi se udovoljilo prohtjevima bogate klijentele za većim komforom pozadi.

Inženjerima Mercedesa je dat težak zadatak da pruže svoj maksimum, odnosno osmisle i sastave najbešumniju limuzinu na svijetu. Čini se da su uspjeli u tome.

Osim divne spoljašnosti i krasne unutrašnjosti, mehanika ovog vozila je impresivna.

Posjeduje snažan dvanaestocilindrični motor od 6000 kubika, odnosno 523 konjske snage. Vozilo iz mirovanja dostiže brzinu od 96 km/čas za samo 5 sekundi. Cijena ovog vozila, za neke prava sitnica, ide preko 190.000 američkih dolara.