Biznis

Sada još bolji!

Vapiano u Alti od danas u novom ruhu

24/04/2021

Ako pak želite obradovati sebe delicijama iz Vapiana u kućnoj atmosferi ili u uredu, ponudu možete naručiti i preko aplikacije korpa.ba

Prekrasni ambijent svjetski poznatog brenda Vapiano ponovo je otvorio svoja vrata za sve zaljubljenike mediteranske kuhinje. Novi, još bolji Vapiano, koji odiše sofisticiranom i modernom atmosferom, ponovo je mjesto okupljanja u Alta Shopping Centru u Sarajevu.

Prepoznatljivi okusi paste, pizze ili salate, pronašli su svoje mjesto i u novom, obogaćenom meniju.

Svjetski poznatu franšizu za Bosnu i Hercegovinu kupila je Bingo grupacija čime su zadržani uposlenici koji ostaju dio Vapiano porodice. U prethodnom periodu objekat je u potpunosti renoviran, a s novim ulaganjima u prostor i obuke uposlenika, došlo je do širenja ponude restorana.

Vapiano odlikuje koncept otvorene kuhinje, u kojoj s užitkom možete gledati pripremu domaće paste ili zdrave salate, te odabirom sastojaka učestvovati u tom procesu. Ova, 19 godina stara tradicija, započela je u Njemačkoj, a danas Vapiano slovi za svjetski poznatu franšizu, sa 200 objekata u 33 zemlje, na 5 kontinenata.

Ako pak želite obradovati sebe delicijama iz Vapiana u kućnoj atmosferi ili u uredu, ponudu možete naručiti i preko aplikacije korpa.ba.

Komentari

Autor: PROMO

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.