Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Počeli radovi

Velika investicija u srcu Bosne: Njemački div gradi novi proizvodni pogon

ruff cycles novi travnik gradnja
Foto: Notra.ba

Firma Ruff Cycles, iza koje stoji istoimeni gigant iz Njemačke, bavi proizvodnjom električnih bicikala koja se trenutno obavlja u pogonima kompanije GS-TMT u Travniku

U Industrijsko-uslužnoj zoni Neobarje ove sedmice su započeli radovi izgradnje proizvodno poslovnog objekta “Ruff Cycles Novi Travnik”, piše Biznisinfo.ba.

Projektant radova je Ledić Arhitektura d.o.o., izvođač GP Tecta d.o.o., a ulagač Ruff Cycles d.o.o.

Završetak radova planiran je za juni sljedeće godine, te bi nakon toga prvi električni bicikli ovog poduzeća s potpisom proizvodnje iz Novog Travnika trebali ugledati svjetlo dana.

Firma Ruff Cycles, iza koje stoji istoimeni gigant iz Njemačke, bavi proizvodnjom električnih bicikala koja se trenutno obavlja u pogonima kompanije GS-TMT u Travniku.

ruff cycles novi travnik zgrada
Foto: Notra.ba

Nedavno su dogovorili novi poslovni projekt s austrijskim gigantom vrijednosti 25 miliona eura te su zajedno kreirali novi dizajn električnog bicikla kojeg planiraju proizvoditi.

Tada su mediji da će Ruff Cycles uskoro širiti svoju proizvodnju, odnosno da će na lokalitetu Neobarja u Novom Travniku graditi pogon u koji će izmjestiti proizvodnju te nastaviti raditi punom parom.