dobre i zdrave navike

Vispak supe kao sinonim domaće kuhinje

Begova 1 (1)

Odobrene od strane potrošača u našoj državi ali i inostranstvu, a priznate i od strane vrhunskih bosanskohercegovackih kuhara, Vispak supe na svojevrstan način predstavljaju tradiciju Bosne i Hercegovine

Bilo da ste ljubitelj supa ili ne, svakodnevno konzumiranje istih spada u dobre i zdrave navike.

U nedostatku vremena za spremanjem one omiljene, Vispak pruža mogućnost brze pripreme supa, koje odlikuje istančan domaći okus, te podsjećaju na skladne porodične trenutke.

Činjenicu da su pravljene od najkvalitetnijih sirovina dokazuje i podatak da je Vispakova Begova čorba lider na tržištu BiH u podkategoriji supa dugi niz godina.

Odobrene od strane potrošača u našoj državi ali i inostranstvu, a priznate i od strane vrhunskih bosanskohercegovackih kuhara, Vispak supe na svojevrstan način predstavljaju tradiciju Bosne i Hercegovine. U njihovoj pripremi korišteni su autentični recepti za čorbe iz tradicionalne bosanske kuhinje.

„Kategorija Juha i čorbi Vispak bilježi značajan rast zahvaljujući prepoznatljivosti i lojalnosti potrošača te kontinuiranom kvalitetu kojem posvećujemo maksimalnu pažnju. Značajno postignuće i dokaz usmjerenosti na sam kvalitet je IFS standard kojim smo certificirani prije tri mjeseca. Kao kompanija smještena u samom srcu Bosne i Hercegovine i posvećena proizvodnji prehrambenih proizvoda direktno vezanih za bosansku kuhinju, ne samo da smo kompetentni, nego smo vrhunskom recepturom prepoznatljivi i izvan granica naše države. Supe i čorbe su neizostavan dio tradicionalne bosanske kuhinje i mi smo neizmjerno ponosni što smo dio svakodnevne trpeze naših potrošača“ – istakla je Lejla Mehica Kadrić, brend menadžer kompanije Vispak.

Impresivan podatak jeste da su u 2020. godini potrošači konzumirali blizu 11 miliona tanjira Vispakovih supa, a u 2021. godini za prvih devet mjeseci skoro 10 miliona tanjira, što govori o intenzitetu povećane konzumacije i broja potrošača kada je riječ o Vispak juhama i čorbama.