Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Vlada HNK-a uskoro u novoj zgradi; okončana kupnja Hotela “Ero”

03/10/2018

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona i Adnan Faladžić, ministar financija u srijedu su s predstavnicima Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine potpisali Ugovor o kreditu kojim se regulira korištenje kreditnih sredstava i otplate kredita odobrenog iz kreditne linije za financiranje investicijskih projekata općina, gradova, kantona i FBiH.

Tom prigodom, predsjednik Herceg je istaknuo kako će Vlada HNK kreditna sredstva, u iznosu od 11.000.000 maraka, koristiti isključivo za financiranje kupnje Hotela “Ero” u Mostaru za smještaj kantonalnih tijela vlasti, priopćeno je na internetskim stranicama Vlade HNŽ-a.

– Razvojna banka Federacije BiH odobrila je, po vrlo povoljnim uvjetima, kredit za kupnju Hotela ‘Ero’ u Mostaru za potrebe zajedničkog smještaja kantonalnih tijela uprave, upravnih organizacija, stručnih službi i ureda Vlade HNK-a – kazao je premijer Herceg.

Naglasio je kako će radovi na adaptiranju uskoro započeti, te će se, njihovim okončanjem, u potpunosti završiti projekt zajedničkog smještaja usmjeren na podizanje učinkovitosti rada županijskih tijela uprave, kvalitete pružanja usluga građanima, ali i smanjenja ukupnih troškova javne uprave.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.