Volkswagen ponosni sponzor konferencije Microsoft NetWork7

Microsoft NetWork7 – Volkswagen1

Organizatori konferencije Microsoft NetWork7 su ponovo prepoznali Volkswagen kao brend koji ostvaruje uspješnu saradnju i prepoznaje kvalitetne biznis partnere. Konferencija koja je održana u Neumu u periodu od 19. do 21. aprila 2017. godine okupila je renomirane regionalne stručnjake iz svijeta informatičkih tehnologija. Volkswagen kao ponosni Silver sponzor događaja je za učesnike pripremio testne vožnje svojih istaknutih modela i predstavio električni automobil e-up!, novi segment vozila koji će oblikovati budućnost automobilske branše.

Sedma Microsoft konferencija okupila je 900 učesnika koji su razmijenili iskustva iz svijeta biznisa i informatičkih tehnologija. Prije zvaničnog otvaranja održan je Business Day na kojem su predstavnici Microsofta sa ljudima iz biznisa podijelili nove trendove koji ih čekaju u narednom periodu.

Volkswagen partner Porsche Sarajevo, maloprodaja kompanije Porsche BH, koja u BiH posluje od jula 2015. godine, je uz stručnu pomoć Volkswagen prodajnih savjetnika i produkt menadžera predstavila tehnološke inovacije poput e-mobility. Za sve učesnike konferencije na raspolaganju za testne vožnje su bili modeli iz Volkswagen palete: e-up!, Novi Golf, Tiguan, Passat Alltrack, Novi Amarok i Caravelle.

Najveću pažnju privukli su svakako električni model e-up! i Novi Amarok. Najsretnijim učesnicima su uručeni pokloni i vikend sa Novim Golfom.