Volkswagen sponzor MS NetWork konferencije u Neumu

car-net_Volkswagen

Generalni zastupnik za Volkswagen, firma Porsche BH, pod motom “Mobilni i povezani” podržava MS NetWork konferenciju i predstavit će ulogu IT-a u brojnim inovacijama u automobilskoj industriji.

MS NetWork 6 konferencija se po drugi put održava u Neumu od 18. do 20.4.2016. i učesnicima će ponuditi predavanja iz 6 tematskih cjelina, i to predavanja vezana za razvoj, infrastrukturu i sigurnost, poslovnu upotrebu tehnoloških rješenja, predavanja stručnjaka iz MS Community, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Uz stručnu pomoć Volkswagen prodajnih savjetnika i produkt menadžera bit će predstavljanje tehnološke inovacije poput praktične usluge i korisne aplikacije: Car-Net.
Za sve učesnike konferencije na raspolaganju za testne vožnje će biti modeli iz Volkswagen palete, između ostalog kultni Golf i Caddy – najpopularniji u svojoj klasi.

“Mi u Volkswagenu tradicionalno pratimo atraktivne manifestacije i želimo da budemo prisutni tamo gdje su naši sadašnji i budući kupci. Sam slogan “Mobilni i povezani” odražava intenciju Volkswagena da svojim kupcima pruži vrhunski ugođaj u vozilu, a da istovremeno sa mogućnostima koje pružaju mnogobrojni asistenti u vožnji istu učini lakšom. MS NetWork 6 konferencija je i prilika da se naši potencijalni kupci direktno na licu mjesta upoznaju sa mogućnostima najnovijih modela iz game Volkswagen vozila. Za tu priliku ćemo svim učesnicima koji to budu željeli omogućiti testne vožnje sa našim prodavačima i produkt trenerima koji će ih u samom vozilu upoznati sa tehničkim i tehnološkim novitetima”, izjavio je Almir Čengić – rukovodilac Volkswagen privrednog programa.