Biznis

humanost na djelu

Vrijedna donacija Henkela organizaciji Pomozi.ba u Sarajevu

23/04/2020

Iz kompanije Henkel su istakli da žele prije svega da se zahvale organizaciji Pomozi.ba za veliku iskazanu humanost u ovim teškim trenucima, jer su solidarnost i odgovornost u ovim danima najvažniji

Kompanija Henkel donirala je sredstva za higijenu u vrijednosti od 130.000 eura organizaciji Pomozi.ba s ciljem da pruži podršku u borbi protiv koronavirusa. Donacija je namijenjena onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija pa će na osnovu tog kriterijuma i biti podijeljena.

Iz kompanije Henkel su istakli da žele prije svega da se zahvale organizaciji Pomozi.ba za veliku iskazanu humanost u ovim teškim trenucima, jer su solidarnost i odgovornost u ovim danima najvažniji.

– Ekipe organizacije Pomozi.ba svakodnevno obilaze na hiljade starijih, iznemoglih, oboljelih, te osoba sa minimalnim ili nikakvim primanjima. Pored hrane, našim korisnicima na vrata donosimo i higijenske proizvode zbog čega nam je ova donacija od velikog značaja. U naše, ali i u ime mnogobrojnih porodica i pojedinaca kojima ćemo isporučiti donirane proizvode, od srca se zahvaljujemo kompaniji Henkel koja definitivno može i treba služiti kao primjer društvene odgovornosti – naveo je predsjednik Udruženja Pomozi.ba Elvir Karalić, saopćeno je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.