Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Želite posao? Pošaljite CV u Bosnalijek!

zaposlenici_BL

Ukoliko ste mladi, obrazovani, ambiciozni i svoju profesionalnu karijeru želite da razvijate sa vrhunskim i profesionalnim timom stručnjaka, pridružite nam se, poručili su iz najveće bh. farmaceutske kompanije – Bosnalijeka.

– Pošaljite nam svoju biografiju i dozvolite sebi mogućnost da postanete dio uspješnog kolektiva.

U naš kolektiv su dobro došli kvalitetni i vrijedni kandidati svih profesija: pravnici, mašinski inžinjeri, inžinjeri elektrotehnike, ekonomisti, psiholozi, doktori medicine, farmaceuti, hemičari, farmaceutski tehničari, mašinski tehničari, elektrotehničari, bravari, metalostrugari, higijeničarke i drugi.

Za nas u Bosnalijeku ključ uspjeha predstavljaju naši zaposlenici, njihova znanja, sposobnosti i kreativnost. Nastojimo ostvariti ugodno i poticajno radno okruženje koje inspiriše zaposlenike na izvrsnost i predanost poslu. [yuzo_related]

Stručni rad u Bosnalijeku će vam pružiti lično zadovoljstvo, mogućnost napredovanja i profesionalnog usavršavanja. Stoga, postanite dio našeg uspješnog tima!

Bosnalijek je najveći industrijski proizvođač lijekova u Bosni i Hercegovini, zapošljava preko 800 osoba svih profesija, od čega 46 posto ima visoku stručnu spremu, specijalizaciju, magisterij ili doktorat.

U svom višedecenijskom poslovanju opredjeljeni smo za dosljednu primjenu kvaliteta u svim poslovnim operacijama i procesima. Na ovaj način proizvodimo lijekove vrhunskog kvaliteta te se svrstavamo u međunarodno konkurentne farmaceutske kompanije. Vaše aplikacije možete slati putem naše web stranice www.bosnalijek.ba, kaže se u saopćenju Bosnalijeka.