Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Shaq: Ubija me Bryantova oproštajna turneja

shaquille-oneal-kobe-bryant.vresize.1200.675.high.46

Legendarni Shaquille O’Neal priznao je da je ljubomoran na Kobe Bryanta zbog njegove oproštajne turneje.

Bryant je krajem novembra objavio povlačenje na kraju ove sezone i od tada je na oproštajnoj turneji, pošto nijedan klub nije propustio priliku da obilježi njegovo posljednje gostovanju u njegovom gradu.

O’Neal je karijeru završio 2011. godine i ove godine će biti uvršten u Kuću slavnih, ali je istakao da bi volio da je i sam imao oproštajnu turneju kao njegov nekadašnji saigrač.

“Mnogo sam ljubomoran na Koba. Želio sam Shaqovu turneju, zaista. Nikad nisam to rekao, ali me ovo ubija. Imao sam dvije godine u Bostonu, prve sam se povrijedio, ali smo za drugu planirali cijelu Shaqovu turneju. Zaista sam mnogo ljubomoran jer sam toliko to želio”, rekao je O’Neal, “Želso sam da odem u sve te gradove, da ljudi gledaju moju poslednju utakmicu u njemu. U početku sam pokušao da prihvatim sve, ali ne mogu, ovo me ubija”.

O’Neal je završio karijeru u redovima Celticsa, odigravši u sezoni 2010/11 samo 37 utakmica zbog povrede. Tokom karijere je branio boje i Orlando Magica, Los Angeles Laekrsa i Miami Heata i osvojio ukupno četiri šampionska prstena, od toga tri sa Lakersima i Bryantom.