Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

‘Zlatni BAM’ za Raiffeisen banku

raiffeisen

Raiffeisen banka dobitnik je “Zlatnog BAM-a“ za najveći dionički kapital u 2015. godini, a priznanje je banci dodijelio renomirani poslovno-finansijski magazin „Banke & Biznis u BiH”.

– Ponosni smo jer i u ovoj godini nastavljamo nizati uspjehe, te smo počastvovani i zadovoljni što smo dobitnik ove respektabilne nagrade. U proteklom razdoblju nastojali smo biti predani našim klijentima nastojeći da im ponudimo visokokvalitetne proizvode i usluge koji će zadovoljiti njihove specifične finansijske potrebe. Ovo priznanje, u poslu punom izazova, predstavlja dodatnu potvrdu naših težnji da budemo izvrsni – izjavio je predsjednik Uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg.

Magazin Banke i Biznis u BiH ove godine po 14. put dodjeljuje prestižnu nagradu „Zlatni BAM“ najuspješnijim bankama u prethodnoj, 2015. godini. Priznanje se dodjeljuje u sedam kategorija, a banke su rangirane i u dodatne četiri kategorije.

Raiffeisen banka je višestruki dobitnik priznanja „Zlatni BAM“ još od 2003. godine, otkada se i dodjeljuje to priznanje, saopćeno je iz te banke.