Atraktivni Renault Mégane u floti MUP-a KS

Megane MUP3

Aktuelni Renault Mégane četvrte generacije našao se u floti Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Renault je isporučio mini flotu bogato opremljenih dizelskih Méganea sa ručnim i EDC mjenjačem.

Prostran, udoban i tehnološki obogaćen Mégane donosi novu notu unutar policijskih snaga u Kantonu Sarajevo. Atraktivni hatchback razbija monotoniju unutar policijske flote, a istovremeno uzvraća Renaultovim prepoznatljivim vrijednostima koje omogućavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti i složenijih operativnih zadataka na najvišoj razini.

Visokotehnološki kokpit, materijali sa besprijekornom završnom obradom i štedljivi dCi agregati iz Energy generacije osvježenje su u MUP-ovoj floti, ali i na cestama u prepoznatljim bojama policijskih snaga Sarajevskog kantona. Dokazana izdržljivost dizelskih dCi agregata u verzijama sa ručnim i EDC mjenjačem kod novog Méganea osigurava nisku potrošnju goriva u svim uslovima vožnje, minimalnu emisiju CO2 i jednako privlačne performanse na koje se bezuvjetno mogu osloniti ekipe na terenu.

Uz tvorničku garanciju te niske i istovremeno fiksne troškovi održavanja, Renault kao partner osigurava i zamjenski automobil. Takve standarde Renault gaji prema svim svojim flotnim kupcima.