Brzi i žestoki

Bizaran sudar na parkingu izazvao raspravu na internetu – ko je kriv?

10/07/2018

Australac Mark Warner snimio je bizaran sudar na parkiralištu ispred jedne škole i objavio snimku u Facebook grupi Perth's Worst Drivers (Najgori vozači Pertha). Snimka je odmah potaknula raspravu na internetu.

Naime, ljudi se ne mogu dogovoriti ko je od dva automobila kriv za sudar. Oba automobila su vozila u isto vrijeme, jedan se isparkiravao, a drugi uparkiravao. Dok bijeli automobil izlazi s parkinga pod neobičnim uglom, crni SUV ulazi na parkirno mjesto do bijelog automobila vožnjom unazad.

“Crni automobil je već ulazio na parkirno mjesto, vozač u bijelom automobilu očito nije koristio retrovizore, niti se osvrnuo”, krenula je rasprava.

“Bijeli automobil je očito kriv jer je prešao liniju, da nije išao u rikverc kao idiot, ovo se ne bi dogodilo”, složio se drugi član grupe.

Ipak, bilo je i onih koji su optužili crni automobil. “Trebao je odabrati drugo prazno mjesto”, napisao je još jedan član Facebook grupe. “Koja je uopće logika u parkiranju u rikverc?”, zapitao se još jedan član koji smatra da je krivac crni automobil.

“50/50, obojica su klaunovi. Trebali bi otvoriti cirkus”, zaključio je kasnije jedan Australac, a s njim su se složili i još neki te dodali da je ovo “nesreća koja je čekala da se dogodi”.

Snimka je, inače, nastala u aprilu ove godine, a Warner ju je tek sad odlučio objaviti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.