Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Suzkijev terenac

Jimny je spreman za najekstremnije zadatke i najsurovije uslove

jimny

Temelji se na serijskoj izvedbi u okviru Kei ponude, a to znači 0.66-litreni trocilindraš s turbom i tek 64 KS maksimalne snage

Avanturističko izdanje za najzahtjevnije i pickup izvedba su prinove nove generacije JimnyJa.

Suzuki je za tokijski salon automobila pripremio izloške koji su se jednostavno morali dogoditi. Naime, Jimny je od samog lansiranja osvojio tunersku scenu, a svakim danom aftermarket ponuda je sve bogatija. Sada se u priču odlučio uključiti i Suzuki.

Tako će polovicom januara na tokijskom salonu prikazati Jimny Survive. Temelji se na serijskoj izvedbi u okviru Kei ponude, a to znači 0.66-litreni trocilindraš s turbom i tek 64 KS maksimalne snage. Ime govori sve, a ovaj Jimny je spreman za najekstremnije zadatke i najsurovije uslove.

Sierra je izvedba JimnyJa kakva se nudi u ostatku svijeta, a sada je dobila simpatičnu Pickup Style inačicu. Ovdje je ugrađen “normalan” motor obima 1,5 litara, a retro dizajn je upotpunjen drvenim panelima.

I dalje skromne dimenzije znače i skroman kapacitet tovarnog prostora, ali opet i to se kod tako dražesnog automobilčića može oprostiti.