Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kompanija Auto Centar Italy u Sarajevu otvorila prodajno – servisni centar

fiat

Kompanija Auto Centar Italy u petak, 24. jula u Sarajevu, svečano otvorila prodajno – servisni centar, koji će u ponudi imati brendove Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia i Iveco.

Svečanom otvaranju novog PSC-a opremljenog prema posljednjim standardima, prisustvovalo je više od 70 zvanica, klijenata, predstavnika medija i uvaženih gostiju. Prisutnima se obratio direktor kompanije Mirsad Hamzić, koji je podzravio goste i poželio im dobrodošlicu:

„Imam posebnu čast, da vam večeras, u Sarajevu, ispred kompanije A.C.I. poželim dobrodošlicu na otvaranju novog Auto Centar Italy izložbeno – prodajnog centra automobila. Trudimo se da našim kupcima obezbijedimo vrhunski kvalitet usluga prilikom kupovine i servisiranja vozila,kao i stručno savjetovanje od strane naših zaposlenih.“

Posebnu zahvalnost direktor je iskazao Stefano Stucciju, predstavniku ambasade Republike Italije, koji je svojim obraćanjem pozdravio prisutne i ovaj događaj označio kao još jedan bitan podstrek domaćoj privredi i boljoj saradnji naše države i Italije.

Svečano otvaranje uljepšali su i novi modeli Fiat 500, Fiat 500L, FiatX, Jeep Renegade, Jeep Grand Cherokee, Alfa Romeo Giulia, Iveco Daily. Predstavljeni modeli italijanskih brendova će svim zainteresovanim kupcima biti dostupni u PSC-u A.C.I. u ulici Ferde Hauptmana 44 u Sarajevu.

U cilju upoznavanja javnosti sa aktivnostima kompanije A.C.I. d.o.o. nadamo se da ćete objaviti navedeno saopštenje.