sreća je kratko trajala

Kupio je novi BMW M5, vozio ga 11 km i slupao o banderu (VIDEO)

bm2

Detalji nesreće su većim dijelom nepoznati, ali sudeći po fotografijama i videomaterijalu vlasnik je BMW zakucao velikom brzinom

Užitak vožnje u novom BMW-ovom bolidu trajalo je tek nekoliko minuta.

Detalji nesreće su većim dijelom nepoznati, ali sudeći po fotografijama i videomaterijalu vlasnik je BMW zakucao velikom brzinom.

Iako se na prvu može pomisliti kako se radi o sada već standardnoj priči o vozačima BMW-a, autor fotografija Shahzaib Malik nas razuvjerava.

Nesreća se dogodila u Baltimoreu, a navodno je sudjelovalo i drugo vozilo koje je udarilo u bok BMW-a. Vozač BMW-a je izgubio kontrolu nad vozilom i završio banderi. Druge informacije govore kako je u nesreći sudjelovao crossover čiji se vozač naglo i bez upozorenja drugim sudionicima u prometu odlučio polukružno okrenuti na dijelu ceste gdje je to zabranjeno.

U svakom slučaju, BMW je pretrpio veliku štetu, a oštećenje na boku doista govori da je došlo do udarca koji je inicirao slijetanje s ceste. Podsjetimo, M5 pokreće 4.4 twinturbo sa 600 KS i 750 Nm, 100 km/h ima za 3,4 sekundi i može potegnuti preko 300 km/h. U Americi mu je cijena preko 100.000 dolara.