Dva dana odlične zabave

Moto Fest Banjaluka i ove godine ispunio očekivanja

Moto Fest Banjaluka (4) (1)

MK Stršljen i Banjaluka još jednom su se pokazali kao odlični domaćini

Treći Moto Fest, Banjaluka još jednom je potvrdio da je jedan od najvećih regionalnih moto skupova i da sa kvalitetom programa i organizacije zasigurno ide u pravcu vodećeg u ovom dijelu Evrope.

MK Stršljen i Banjaluka još jednom su se pokazali kao odlični domaćini velikom broju bajkera koji su tokom dva dana prodefilovali banjalučkim ulicama i uživali u sadržaju i programu trećeg po redu Moto Festa.

Velikim moto defileom kroz Banjaluku, moto sajmom na kojem se predstavilo 12 renomiranih izlagača najnovijih svjetskih moto brendova, stunt vožnjama, te odličnim nastupima 10 domaćih i regionalnih bendova na 2 stage-a, završena je još jedna moto avantura u kojoj je uživao veliki broj bajkera iz BiH i Evrope, te oko 20.000 posjetilaca.

Članovi 330 moto klubova iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Italije, Austrije, Njemačke, Bugarske, Švajcarske, Holandije, Poljske, Češke, Škotske…, došli su da daju prodršku i uživaju u bogatom programu ovog događaja.

Dva dana odlične zabave, uživanja u dobroj muzici vrhunskih izvođača, izložbi najpoznatijih moto brendova u svijetu, akrobacija majstora stunt vožnji i veličanstveni moto defile kroz Banjaluku i ove godine učinili su grad glavnim centrom okupljanja bajkera iz cijele Evrope. I ovoga puta Moto Fest, Banjaluka je napravio iskorak više u realizaciji glavnog cilja ovog događaja, a to je razvoj i unapređenje moto turizma i moto sporta u gradu na Vrbasu. Zasigurno MK Stršljen će i u budućnosti nastaviti da kroz program i sadržaje Moto Festa, svoje aktivnosti usmjeri u ovom pravcu.

Vidimo na Moto Festu, Banjaluka 2020!!!