Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

BMW iX

Musa u Realu zadužio električnu zvijer od 500 konja

musa bmw

Svi nogometaši i nogometašice te košarkaši i košarkašice Real Madrida, zajedno sa stručnim štabovima, dobijaju 100 posto električna vozila BMW-a

Bh. košarkaš Džanan Musa jučer je zvanično predstavljen kao novi član Real Madrida, a iz Kraljevskog kluba poklonili su mu BMW kao i svakom igraču Reala.

Musa je nakon sjajne sezone u dresu Breogana uspio izboriti transfer u slavni Real što je ogroman izazov i pritisak za nastavak karijere. Međutim, igranje za takav klub donosi i brojne beneficije. Tako je bh. košarkaš odmah dobio na korištenje fantastični BMW iX model. U pitanju je električno vozilo čiji pogon stvara preko 500 KS. Automobil za samo 10 minuta punjenja dobija novih 120 kilometara dosega, a ubrzava do 100 kilometara na sat za manje od pet sekundi.

Musa je model BMW iX dobio zbog potpisanog partnerstva između Real Madrida i kompanije BMW Spain. Ugovor su potpisali predstavnici dvije strane Florentino Perez i Manuel Terroba.

Svi nogometaši i nogometašice te košarkaši i košarkašice Real Madrida, zajedno sa stručnim štabovima, dobijaju 100 posto električna vozila BMW-a. Svi su mogli birati između modela iX, i4, iX3, i7 ili iX1.