Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

skandal na pomolu

Nakon sudara u Zagrebu svjetski prvak pobjegao s mjesta nesreće

ogier (1)

Pojavila se i druga snimka trenutka kad je policija zaustavila Francuza

Sedmerostruki svjetski prvak u reliju Sebastien Ogier učestvovao je jutros u saobraćajnoj nesreći na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik.

Ogier je s Velesajma krenuo prema Medvednici na zadnju etapu Croatia Rallyja. Kod zgrade Porezne uprave u Sopotu neoprezno se i bez žmigavca prestrojio u desnu traku. U tom trenutku u desnoj traci je na njega naletio putnički automobil BMW, koji je završio na proširenju autobusne stanice.

Kruži snimka nesreće u kojoj, kako su za Index.hr rekli iz PU zagrebačke, niko nije ozlijeđen te je utvrđena samo materijalna šteta.

No, pojavila se i druga snimka trenutka kad je policija zaustavila Francuza. Na njoj se vidi kako tri policajca i vlasnik drugog vozila stoje ispred 700.000 eura vrijedne Toyote Yaris koja je oštećena na suvozačevoj strani.

Ogier se s njima nešto prepire i onda kreće. Policajac isprva stoji ispred njega, a onda se i naslanja na njegov automobil pokušavajući ga zaustaviti. No, Ogier se nije zaustavio te je policajac u zadnji trenutak uzmaknuo i izbjegao moguće ozljede. Ogier je praktično pobjegao s mjesta nesreće… Pogledajte kako je to izgledalo.

Malo kasnije, Ogier i njegov suvozač snimljeni su na drugoj lokaciji kako pokušavaju popraviti štetu nastalu nakon sudara…