Brzi i žestoki

povrijeđena žena

Napravio je kobnu grešku: Nasuo krivo gorivo pa ga krenuo usisavati

17/08/2021

Prema policijskom izvještaju, muškarac je uvidjevši da je utočio krivo gorivo odgurao vozilo do usisavača na kovanice, stavio crijevo u rezervoar i uključio usisavač. U eksploziji je ozlijeđena jedna od dvije putnice

Svima se može dogoditi da u žurbi uliju krivo gorivo, ali samo jedan je došao na ideju da ga izvadi na ovakav način.

Ulijevanje pogrešnog goriva najčešće za sobom donosi brojne probleme, a opseg popravka ovisi o tome kada ste uočili da ste ulili krivo gorivo i jeste li ulili dizel umjesto benzina ili obrnuto. Najbolje što vam se može dogoditi je izgubljeno vrijeme, gubitak utočenog goriva i trošak intervencije.

Jedna Nijemac je napravio upravo rečeno, ali je odmah odlučio „ispraviti stvar“ u vlastitom aranžmanu i na licu mjesta. Nakon što je utočio dizelsko gorivo umjesto benzina odlučio ga je odmah izvući van. Jedini način na koji je to odmah mogao učiniti bila je upotreba usisavača. Tako je barem pomislio neimenovani vlasnik automobila kad je posegnuo za klasičnim usisavačem za čišćenje interijera automobila, prenosi Index.

Usisavanje nije dugo trajalo jer je odmah po povlačenju zapaljivih benzinskih para usisavač na benzinskoj stanici eksplodirao. Došlo je do eksplozije u kojoj je ozlijeđena jedna žena.

Prema policijskom izvještaju, muškarac je uvidjevši da je utočio krivo gorivo odgurao vozilo do usisavača na kovanice, stavio crijevo u rezervoar i uključio usisavač. U eksploziji je ozlijeđena jedna od dvije putnice. Neimenovani vlasnik automobila je tada navodno odveo ženu u bolnicu, ali se nikad nije vratio.

Kako se svima izgubio trag, policija u Bochumu je objavila potragu za tri osobe. Prema dostupnim podacima policije, bijeli Mercedes je imao registarske tablice grada Gütersloha, javili su njemački mediji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.