Novi PEUGEOT 2008, naglašeniji SUV dizajn – Fokus.ba
Brzi i žestoki

Novi PEUGEOT 2008, naglašeniji SUV dizajn

20/06/2016

PEUGEOT 2008 pojavio se na sceni 2013. s vrlo uvjerljivim odlikama. Klijenti su hvalili njegovu eleganciju i iznimna vozna svojstva. Proizvodnja se neprestano povećavala, sve do brojke od 515.000 primjeraka u svijetu.

U Europi taj uspjeh odražava vodeće mjesto u segmentu koje taj model postojano drži otkad je lansiran.

Kako bi pridonio tom uspjehu, PEUGEOT 2008 poprima još naglašeniji SUV dizajn koji odlikuju snaga i zavodljivost. Njegove obloge blatobrana, okomito postavljena prednja maska i zaštitne obloge odbojnika dočaravaju robusnost koja uspješno svladava svakodnevicu. Crvena boja Ultimate ističe snagu modela 2008.

Povrh paketa opreme Access, Active i Allure uveden je i paket GT Line. Taj novi paket, dostupan u čitavoj gami PEUGEOT, nudi uglađen i sportski ugođaj uz crveno-crni stil.

PEUGEOT 2008 pruža jedinstven osjećaj u vožnji koji zavodi. PEUGEOT i-Cockpit® utjelovljuje vozna svojstva modela PEUGEOT 2008: intuitivnost, okretnost i sigurnost.

Zahvaljujući sustavu prilagođenog prianjanja Grip Control, 2008 je svestran i prilagodljiv svakom terenu. Uz taj sustav nude se i cjelogodišnje gume Mud&Snow.

Funkcija Mirror Screen, koja se temelji na uslugama MirrorLink TM i Apple Carplay®, ugrađena je u PEUGEOT 2008 uz kameru za vožnju unatrag, tehnologije Active City Brake i Park Assist, prave rijetkosti u segmentu.

Uzorna vozna svojstva postignuta su u svim izvedbama. Motori Euro6 pružaju izniman užitak u vožnji, a pritom su i učinkoviti. Četiri verzije, među kojima je 1.2L PureTech 130 S&S sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, proglašene su „Best in Class” u svojem segmentu.

Komentari