Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi Peugeot EXPERT: Korak ispred svog vremena

Peugeot EXPERT

Novi Peugeot EXPERT osmišljen je kako bi ispunio različitu vrstu korištenja i ponudio učinkovitost koju zahtijevaju poslovni korisnici, zahvaljujući novoj bazi temeljenoj na modularnoj platformi EMP2.

Novi furgon PEUGEOT stoga spaja kompaktne vanjske dimenzije s najvećim obujmom tovarnog prostora koji su nezaobilazni u segmentu.

Novi Peugeot EXPERT dostupan je u tri duljine i s dva ili tri mjesta sprijeda te nudi do 6,6 m3 korisnog obujma i 1400 kg korisne nosivosti uz korisnu duljinu od 4 m(1). Izvedbe Standard duljine 4,95 m i Long duljine 5,30 m u samom su središtu tržišta. Izvedba Compact duljine 4,60 m, jedinstvena u segmentu, omogućuje prijevoz tereta do 5,1 m3 i 1400 kg, uz korisnu duljinu od 3,32 m(3).

Zahvaljujući svojim dimenzijama i skraćenim prevjesima, novi Peugeot EXPERT nudi odličnu upravljivost koju će osobito cijeniti poslovni korisnici koji se svakodnevno kreću gradskim ulicama. Njegova ograničena visina od 1,90 m(2), prava rijetkost u segmentu, jamči pristup novog modela Peugeot EXPERT svim parkiralištima.

Novi Peugeot EXPERT opremljen je suvremenim i učinkovitim motorima BlueHDi Euro 6 od 95 KS / 210 Nm do 180 KS / 400 Nm uglavnom sparenima sa sustavom Stop&Start. Ti motori nude izvrstan užitak vožnje te rekordnu potrošnju goriva i emisije CO2 u segmentu. Novi automatski mjenjač EAT6 uz motor BlueHDi 180 i upravljani mjenjač ETG6 uz motor BlueHDi 95 omogućuju umjerenu potrošnju goriva i povrh toga putniku na središnjem sjedalu pružaju dodatni prostor za noge.

Najučinkovitija izvedba s potrošnjom od 5,1 l/100 km i emisijom CO2 od 133 g/km, te cijela gama Peugeot EXPERT uz prosječno 5,4 l/100 km, odnosno 140 g/km pravi su uzor u segmentu.

Za učinkovitost, udobnost i sigurnost poslovnih korisnika, novi Peugeot EXPERT nudi brojnu opremu najnovije generacije, koja je rijetka ili čak jedinstvena u segmentu:

– klizna bočna vrata s automatskim otvaranjem jedinstvena su na tržištu;

– poboljšana modularnost prostora za putnike uz sustav Moduwork, head-up zaslon i prepoznavanje prometnih znakova i upozorenje na ograničenje brzine jedinstveni su u segmentu;

– Active Safety Brake, automatsko uključivanje dugih svjetala, prava su rijetkost u segmentu;

– novi 3D navigacijski sustav povezan s internetom s glasovnim upravljanjem te informacije o stanju u prometu u stvarnom vremenu, kamera za vožnju unatrag sa stražnjim vidnim poljem od 180° iz zračne perspektive i uvećanom slikom stražnjeg prostora VisioPark 1 ili sustav praćenja pozornosti – sve navedeno oprema je koja se po prvi put javlja na vozilu Marke.