Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nastao od Honde

Ovaj Lamborghini uopće nije Lamborghini (FOTO)

lamborghini_1

Već i samim pogledom na slike, jasno je kako je riječ o poprilično lošoj replici, budući da je kao podloga korištena – Honda Accord iz 2007. godine

Mnogi žele voziti Lamborghini, ali finansijska situacija najčešće to omogućava tek malom broju vozača.

Ipak, indijska kompanija Executive Modcar Trendz odlučila je ponuditi svoju verziju Aventadora. Već i samim pogledom na slike, jasno je kako je riječ o poprilično lošoj replici, budući da je kao podloga korištena – Honda Accord iz 2007. godine!

Potpuno različiti oblici karoserija ova dva automobila rezultirali su prilično nezgrapnim Aventadorom koji je prije svega previsok, a i nagib “poklopca motora” (koji se dakako nalazi naprijed) je itekako drugačiji u odnosu na originalni s talijanske jurilice.

Zadnja svjetla su, u odnosu na ostatak prerade, izvedena sasvim solidno, a sličnu stvar možemo reći za prednje farove. Automobil je lakiran u “Arancio Argos” narandžastu boju i postavljen na sjajno crne aluminijske naplatke.

Posebna pažnja stavila se i na unutrašnjost, pa je tako klasični analogni brojčanik zamijenjen digitalnim, a tu je i središnji greben uređen kao kod Lamba (iako ga niko neće zamijeniti za original).

Zanimljivo je kako je kompanija iz Mumbaija objavila i cijenu za ovu preradu koja tako košta 2,500,000 indijskih rupija, odnosno oko 30.000 eura.

Pritom se od vas zahtjeva da donesete automobil “donor”, koji može biti Honda Accord, Hyundai Elantra ili Toyota Corolla.

Proces prerade traje oko 4 mjeseca, a ako niste neki obožavatelj Lamborghinija, nudi se i prerada u Ferrarijeve modele F430 i 458 Italia… Isplati li se? Pa ako nas pitate, baš i ne, pogotovo ako uzmete u obzir da vam ispod poklopca ostaje serijski motor, a o zvuku V12 atmosferca iz Aventadora možete samo sanjati (ili ga slušati putem zvučnika…).