Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Peugeot lansira u Pekingu svoj Blue Upper plan

peugeot – kina1

Nekoliko sedmica nakon predstavljanja strategijskog plana Grupe PSA “Push to Pass”, PEUGEOT i DONGFENG PEUGEOT u Pekingu predstavljaju njihov plan strateškog razvoja u slijedećih 5 godina u Kini – Blue Upper.

Blue Upper ima jasnu ambiciju: postaviti u slijedećih 5 godina DONGFENG PEUGEOT kao benchmark među automobilskim markama u kategoriji tzv. “generalista visoke klase” i
ući u Top 10 najprodavanijih marki na najvećem svjetskom tržištu.

U sljedećih 5 godina, DONGEFENG PEUGEOT će lansirati 18 novih modela. Ova tržišna ofenziva u Kini započinje od danas kada DONGFENG PEUGEOT predstavlja dvije svjetske premijere na Salonu automobila u Pekingu: Novi 3008 i novi 308 Sedan.

DONGFENG PEUGEOT obnavlja dva od tri svoja najprodavanija vozila u Kini. Također, marka po prvi puta na salonu u Aziji izlaže konceptni automobil PEUGEOT Fractal kao i pobjednika relija Dakar 2016, PEUGEOT 2008 DKR.

DONGFENG PEUGEOT 3008 se obnavlja iz temelja nakon 200 000 primjeraka prodanih u Kini u 3 godine. Prije svega izvana, s vertikalnom prednjom maskom, lav ponosno stoji na središtu kockaste rešetke, novi DONGFENG PEUGEOT 3008 ima osnažen karakter i atletski profil.

Straga, novi svjetlosni potpis, s tri pandže na crnoj pozadini, nudi suvremen i odmah prepoznatljiv dizajn. U unutrašnjosti, novi DONGFENG PEUGEOT 3008 lansira pomoći u vožnji dosada neviđene u Kini – Visio-Park II, koji nudi pregled 360° oko vozila i upozorenje na rizik od sudara – vožnja u 3008 je još sigurnija i stimulativnija.

Nakon novog PEUGEOT 2008 predstavljenog u Ženevi, novi DONGFENG PEUGEOT 3008 je drugi SUV PEUGEOT – od ukupno 5 – koliko će ih biti lansirano u svijetu ove godine. Atletske figure, napetih mišića, vertikalne rešetke savršeno su uravnoteženih proporcija: DONGFENG PEUGEOT otkriva na salonu u Pekingu vanjski stil budućeg 308 Sedan. Oslanjajući se na platformu EMP2, inženjeri PEUGEOT stavili su učinkovitost u srce koncepta budućeg DONGFENG PEUGEOT 308 Sedan.

On će činiti srce game limuzina DONGFENG PEUGEOT na tržišnom segmentu s najvećim volumenom u Kini – segmentu C trovolumenskih limuzina.

U 2. polugodištu 2016. bit će otkriven novi 308 Sedan, koji pruža visoku razinu užitka u vožnji.