Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pijan se “Peugeotom” zabio u benzinsku pumpu, automobil se zamalo prevrnuo

pumpa

“Upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,86 promila u smjeru Zagrebačke ulice. Uslijed neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i prilaznu cestu benzinske pumpe”, saopšteno je iz policije

Lokalni hrvatski portal Danica.hr u posjedu je videosnimke saobraćajne nesreće koju je skrivio pijani vozač (41) “peugeota”.

On se automobilom u kojem su bile još dvije osobe zaletio u benzinsku stanicu na Varaždinskoj cesti u Koprivnici u petak nešto prije 20 sati.

“Upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,86 promila u smjeru Zagrebačke ulice. Uslijed neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i prilaznu cestu benzinske pumpe”, saopšteno je iz policije.

Prednjim djelom vozila udario je u ivicu trotoara, prešao preko travnate površine, udario u čempres te prilikom rotacije vozila stražnjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka te je prometni znak udario u poklopac motora mercedesa kojeg je prethodno zaustavila 57-godišnja vozačica.

“Peugeot” se dalje nastavio rotirati, prednjim djelom udario u rubni kamen na kojem se nalazi agregat za točenje pogonskog goriva te stražnjim bočnim dijelom vozila udario u prednji dio opela koprivničke oznake kojega je uz agregat za točenje pogonskog goriva zaustavila 46-godišnja vozačica.

“Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak”, otkrili su iz koprivničke policije.

S obzirom na sve viđeno, pravo je čudo da u prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen. Pogotovo su dobro prošla tri muškarca iz “Peugeota”.