Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nestrpljivi vozač

Porscheom nepropisno pretjecao pa u sudaru pokupio biciklistu

nesreca

Novi video pokazuje kako se lako naći u potencijalno pogibeljnoj situaciji u saobraćaju

Snimka dolazi iz Santandera na sjeveroistoku Kolumbije. Prikazuje biciklistu koji vozi sredinom trake, a prati ga vozilo iz kojeg se snima. Iako se radi o zavojitoj cesti s jasno označenom horizontalnom signalizacijom koja zabranjuje pretjecanje, dolazak nestrpljivih vozača nije trebalo dugo čekati.

Snimka prvo prikazuje crveni 911 koji uspješno pretječe vozilo i biciklista. No potom dolijeće bijeli 911 GT3 čiji vozač zbog udarca gubi kontrolu nad vozilom. Porsche se vrti i udara u biciklista koji završava oboren pokraj ceste.

Tada dolazi i SUV, vozilo s kojim je Porsche netom prije imao kontakt i zbog kojeg je došlo do nesreće. Snimka pokazuje kako je od siline udarca korejskom SUV-u stradao prednji kraj i otpao kotač.

Lokalni medij Blu Radio izvještava kako je biciklist tek lakše ozlijeđen.

Netom prije objavljen video pokazuje ista dva Porschea, te još jedan crni, kako na istoj cesti pretječu sporije vozilo. Očito je kako nisu imali strpljenja voziti iza biciklista i vozila u pratnji, što je dovelo do nesreće.

Naknadno je utvrđeno kako je Porscheom upravljao lokalni biznismen Gabriel Cure te kako će morati platiti kaznu za nepropisno pretjecanje. Također, morat će nadoknaditi štetu biciklistu i isplatiti odštetu.