Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slash

Prodaje se unikatni bolid za 89.000 dolara

slash

U opisu na eBayu trgovac kaže da su ga zbog vanjskog izgleda vozila često pitali je li ovo novi Batmobile

Modificirani Corvette C6 nosi naziv Slash, a napravio ga je isti čovjek koji je radio Jokerov automobil iz filma Suicide Squad.

Modifikacije na Corvette C6 radio je Mike Vetter. Njegovo ime poznato je obožavateljima filmova o super herojima jer Vetter povremeno proizvodi automobile koji se koriste na snimanju. Ovaj C6 još uvijek nije korišten na filmskom setu, ali se ne može isključiti mogućnost pojavljivanja. Trenutačno se prodaje na eBayu, a budući vlasnik morat će izdvojiti 89.000 dolara.

Proces sklapanja vozila trajao je od 2005. do 2013. godine. Interijer je napravljen u vintage stilu od kojeg odudaraju unaprijeđena sjedišta i estetski detalji. Pogonski agregat je poznati 6,2-litarskim LS3 V8 s 450 KS, usaglašen s pogonom na zadnje točkove i automatskim mjenjačem.

Vetter je na preuređenom C6 ojačao kočni sistem i ovjes, a ima unaprijeđeni ispušni sistem, sada s bočnim izlaskom i naravno moćnim zvukom.

Na cijenu ipak najviše utječe izgled automobile. U opisu na eBayu trgovac kaže da su ga zbog vanjskog izgleda vozila često pitali je li ovo novi Batmobile. Osim krova nema ni traga autentičnog izgleda Corvette C6. Šarke vrata u lambo stilu postavljene su na stražnjoj strani, pa auto pri otvaranju vrata liči na šišmiša. Pritom, nema razloga za zabrinutost zbog smanjene vidljivosti iza volana jer auto ima prednje i stražnje kamere, piše Motor1.

Trgovac s Floride je nedavno postavio oglas i nudi garanciju od godinu dana.