Renault Twingo Hipanema – dašak Brazila

Renault Twingo Hipanema

Najnoviji “limited edition” popularnog Twinga dolazi kao zajednički projekt s kompanijom Hipanema, kompanijom koja se bavi, pazite sad dobro, “etničkim nakitom”.

Iako Renault ovaj Twingo reklamira kao “dašak Brazila”, a sudeći po onome čime se kompanija bavi, kao i po fotografijama, jasno je što je ciljano tržište za ovog mališana.

Hipanema paket tako donosi “ekskluzivne” dodatke interijera poput Hipanema grafika, koralnih kućišta retrovizora (koji se, o visoke li tehnologije, namještaju na struju!), kotačima u dva tona i panoramskog krova.

Unutrašnjost je također dobila Hipanema dodatke poput fancy cool tepiha, svjetlucavih koraljnih detalja poput okvira na ventilacijskim otvorima, kolu upravljača, i ručici mjenjača i slično.

Hipanema je bazirana na Zen opremi, što znači pregršt najmodernije tehnologije poput električnih prednjih stakala, Connect R&Go radio uređaja i slično.

Boje u kojima možete dobiti Twinga su sljedeće: Dragée plava, Eclair žuta, Cristal bijela i Etoile crna. Početna cijena u domicilnoj Francuskoj kreće se od 13700€, što znači da ćete uštedjeti 550€ u odnosu na klasični Zen model.

No ni tu nije kraj! Kupci ovog slatkiša na poklon će dobiti i kolekciju Hipanema nakita: ogrlicu, narukvicu i posebno dizajnirani u čast ovog Twinga privjesak za ključeve.

https://www.youtube.com/watch?v=EbJ1rr7XfM0