Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Supruzi za rođendan kupio “monstruma”

ferrari supruga1

Izvršni predsjednik Googlea Benjamin Sloss, kada je njegova supruga u pitanju, ne pita za cijenu! Tako je ovaj ljubitelj ultra brzih, rijetkih i skupih jurilica suprugu Christine, s kojom dijeli ljubav prema bolidima Ferrarija, doslovno oborio s nogu rođendanskim poklonom.Sloss je, naime, Christine za rođendan poveo u Fiorano kako bi odradila nekoliko krugova na stazi u njihovom Ferrariju 599 XX, no kada je gospođa stigla na stazu, uz pljesak i čestitke, kao dar ju je dočekao potpuno novi Ferrari FXX K žute boje, ultra brza i rijetka jurilica za 1.015 KS, koja je stvorena samo za nizanje krugova na stazi.

ferrari supruga2 ferrari supruga

Ovog hibridnog monstruma pogoni atmosferski 6.3-litarski V12 motor iz LaFerrarija, ali s brojnim doradama: motor ima nove bregaste osovine, redizajniranu usisnu granu s mehaničkim umjesto hidrauličkim podizačima, te postiže 860 KS pri 9200/min, dok elektromotor isporučuje 190 KS.

Vesela Christine odmah je uskočila u svog novog ljubimca, a njeno nizanje krugova na stazi u Fioranu, ponosni je Sloss odmah postavio na vlastiti Instagram profil.