Najnoviji Koenigsegg

Svi primjerci već “kaparisani”: Jesko je nova pozadina za vaš desktop

jesko

Nema sumnje, ovo je jedan od najpoželjnijih hipersportaša, ali bez obzira na finansijsku potporu, potencijalni kupci moraju čekati

Najnoviji Koenigsegg je impresivan u svakom pogledu, a sada je dobio i crveno izdanje.

Ime mu je Jesko, a predstavljen je ove godine u Ženevi. I odmah je izazvao pažnju javnosti, kako impresivnim izgledom, tako i još impresivnijim voznim osobinama koje proizvođač jamči.

Nema sumnje, ovo je jedan od najpoželjnijih hipersportaša, ali bez obzira na finansijsku potporu, potencijalni kupci moraju čekati. I to barem do početka 2021. godine kada će biti proizveden prvi od 125 planiranih primjeraka. Ako se mislite ugurati, zaboravite, svi primjerci su zakapareni.

Pomoći vam može jedna tvrtka koja nudi crveni primjerak. Zove ga Jesko Red Cherry Edition, a osim posebne nijanse ima i posebne naplatke izrađene od karbona. Ostalo je isto, a to je 5.0 B8 biturbo sa 1.600 KS i 480 km/h maksimalca.

Prodavač je kompanija pod imenom Luxuryandexpensive, pa je jasno da cijena ne može biti mala. Konkretno, start je na 2,35 milijuna eura, tvrtka će navodno nuditi 10 primjeraka.