Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

električni bicikl

T5 e-SUV s jednim punjenjem baterije ima domet od 100 kilometara

bicikl greyp2 (1)

Greyp T5 dolazi s MPF 6.0c motorom snage 250 W i 90 Nm okretnog momenta, što će svakome dobro doći pri velikim usponima

Iz Greypa su predstavili novi električni bicikl Greyp Bikesa, T5 e-SUV, za koji kažu kako je idealan za svakodnevne vožnje ali i duge avanture. Ovaj električni bicikl dijeli mnoge uspješne karakteristike s njegovim “planinskim” rođakom, Greyp G6.

Kroz zadnje 3 godine, Greyp se probio na tržište električnih bicikala, a sada je došlo vrijeme za proširenje voznog parka i ulazak u segment e-trekking bicikala, piše 24sata.hr.

Ovaj e-SUV kombinira svu Greypovu tehnologiju sa voznim karakteristikama trekking bicikla. Sa svojim aluminijskim okvirom, snažnom baterijom od 700 Wh, 100mm hoda te Schwalbe G-One Allround 29“ gumama, Greyp T5 je snažan e-SUV koji, navode, garantuje jedinstveno iskustvo vožnje bilo da se radi o dnevnim vožnjama na posao ili dužim izletima.

Greyp sadrži i integrisani eSIM-a koji korisniku pruža stalnu povezanost na internet koja otvara nove mogućnosti korištenja bicikla, a vlasnicima omogućava daljinsko upravljanje određenim funkcijama i zaštitu od krađe.

Greypova aplikacija može se koristiti na dva načina: Dashboard i Remote. Dashboard način pretvara vaš smartphone u proširenu kontrolnu ploču te daje pristup raznim funkcijama poput navigacije, terrain-based dometa i kamera, dok se Remote način može koristiti poput daljinskog upravljača za bicikl, tako da korisnici mogu slati SMS-ove, fotografisati, zaključati bicikl na daljinu ili aktivirati kill switch kako bi ga u potpunosti isključili.

Aluminijski okvir na T5 dizajniran je za udobnost na dugim vožnjama. Dodatna udobnost zagarntovana je zahvaljujući Selle Royal Essenza + sjedalu.

Novi modeli također uključuju Busch + Müller prednja svjetla i “stop – svjetla”, za bolju vidljivost i sigurnost. Dolazi s ključem za zaključavanje baterije, koja u kombinaciji s Greyp aplikacijom nudi maksimalnu zaštitu od krađe.

Jedna od važnih karakteristika Greyp bicikala, snažna je baterija kapaciteta 700Wh, koja osigurava domet do 100 km, osmišljena i proizvedena u sAradnji s Rimac Automobilima. Baterija je integrisana u donju cijev te je smještena tačno u središtu gravitacije bicikla.

Greyp T5 dolazi s MPF 6.0c motorom snage 250 W i 90 Nm okretnog momenta, što će svakome dobro doći pri velikim usponima. Motor također ima prilagođeni firmware, dok se nivo asistencije motora lako podešava putem kontrola na upravljaču.

Modeli T5.2 (M, L i XL) bit će dostupni na webu i u odabranim prodavaonicama bicikala diljem Evrope.