Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

TechArt Porsche Turbo S sa čak 640 KS juri 338 km/h

Untitled-1

Porscheov TechArt model Turbo S nudi povećanje snage koju sa serijskih 580 KS podiže na čak 640 KS. Carrera S također dobiva 60 KS više pa tako broji 480 KS, a opcije tuninga dostupne su i za ostale modele ( 4S te S i 4S cabrio).

Ono što je zanimljivo je da je TechArtov softver aktivan ovisno o tome u kojem je auto načinu rada vožnje (“normal”, “sport”, “sport plus”). Dok je upaljen normalni način rada, TechArtov softver ostaje neaktivan, dok se kod sportskih načina vožnje aktivira i povećava snagu.

Osim tuninga motora, u TechArtu nude niz vizualnih poboljšanja. Prije svega, moguće je odabati mnoštvo spojlera i ostalih elemenata u karbonu, koji, osim vizualnog dojma poboljšavaju aerodinamiku.

Držanje na cesti dodatno je poboljšano sa novim oprugama koje spuštaju auto, a za sve modele koji su iz tvornice izašli bez ugrađenog sustava za podizanje prednjeg kraja, TechArt nudi ugradnju istog.

U unutrašnjosti se nudi potpuna individualizacija, pa se tako može birati boja konca koja se može uskladiti s bojom brojčanika.