Volkswagen i Audi Garancija Mobilnosti

Garancija Mobilnosti

Kupovinom novog Volkswagen ili Audi vozila kupac postaje korisnik usluge Garancija Mobilnosti. Ova usluga važeća je za cijeli životni vijek vozila a obnavlja/produžava se svakim narednim redovnim inspekcijskim pregledom i održavanjem vozila kod ovlaštenih partnera, u skladu sa propisanim servisnim planom redovnog održavanja.

“Garancija Mobilnosti predstavlja koncept obezbjeđenja mobilnosti vozačima i njihovim saputnicima koji zbog mogućeg kvara ili neispravnosti vozila ostanu na putu a vozilo se ne može sopstvenom snagom odvesti do ovlaštenog servisa. Cilj i osnovni zadatak Garancije Mobilnosti je da se u što kraćem vremenskom roku dijagnosticira i otkloni kvar na vozilu i kupcu omogući nastavak putovanja“, ističe Sanela Jusić, marketing menadžerica Postprodaje Porsche BH.

Usluge Garancije Mobilnosti su: popravak na licu mjesta, vuča/prijevoz do najbližeg ovlaštenog servisa, obezbjeđenje alternativnog prijevoza putnicima te smještaj u hotelu.

“Ova atraktivna i korisna servisna usluga podrazumijeva i ograničenja. Detaljne informacije o ograničenjima naši kupci mogu dobti kod ovlaštenih Volkswagen i Audi partnera u Bosni i Hercegovini ili na našim web stranicama www.volkswagen.ba i www.audi.ba. Pravo na Garanciju Mobilnosti imaju i vlasnici Škoda i Seat vozila, pod određenim vremenskim ograničenjima. Kod vozila marke Škoda, Garancija Mobilnosti vrijedi 2 godine, a vlasnici Seat vozila osim te 2 godine imaju besplatna dodatna 3 mjeseca sa mogućnošću doplate ove usluge za narednu godinu “, dodaje Jusić.