Brzi i žestoki

Hrvatska

Vozio BMW po autoputu u suprotnoj traci 200 na sat mimoilazeći se s autima (VIDEO)

23/10/2019

Video koji je objavila popularna stranica doista ledi krv u žilama

Video koji je osvanuo na Facebook stranici „Uživo sa hrvatskih prometnica” još jednom pokazuje da će se uz sva moguća upozorenja cestara, fluorescentne znakove „Suprotan smjer” te po novom na nekim dijelovima mreže hrvatskih autocesta i trodimenzionalnu signalizaciju na asfaltu, naći netko za volanom ko će ipak uspjeti ući u suprotan smjer autoceste.

Dosad već pamtimo više takvih slučajeva, neki su bili i s fatalnim posljedicama, no video koji je objavila popularna stranica doista ledi krv u žilama! Naime vozač tamnog BMW-a na autocesti A5 „Slavoniki” vozi do 200 km/h mimoilazeći se pritom s automobilima iz suprotnog smjera, pa vozači kojima se približavao vjerojatno nisu uspjeli ni protrljati oči.

Video je juče snimila grupa mladića vozeći se „normalnim” trakom autoceste koje je taj prizor doveo do nevjerice i smijeha, a kad su vidjeli da je „vrag odnio šalu”, dobro su pojurili kako bi sustigli nesmotrenog vozača BMW-a te mu trubili i mahali da barem uspori jer je u suprotnom traku.

Međutim, da stvar bude još nevjerovatnija, “prestupnik” je kad ih je ugledao prvo stisnuo gas vjerovatno misleći kako se momci žele trkati, nesvjestan da je između njih ograda i da vjerovatno neko od njih vozi u suprotnom smjeru, da bi na kraju ipak usporio…

Tu video prestaje i što na kraju dodati nego nevjerovatno, opasno, nepromišljeno i neodgovorno, koliko se može razaznati sa snimke. Drugi detalji nisu poznati, no već i prema ovom je jasno kako bi se nekima vozačke dozvole doista trebale oduzeti trajno…

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.