Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prvi Boschov servisni centar na području bivše SFRJ u Sarajevu

Jasmin M 7

Firma Jasmin M u ulici Safeta Zajke 137D u Sarajevu (iza Gazprom pumpe u Briješću) posjeduje moderni prodajno-servisni centar površine oko 2.000 kvadratnih metara koji nudi sve vrste servisnih usluga za automobile, kao što su dijagnostika, brzi servisi, servisi kočionih sistema, klima, motora i mjenjača.

U samom PSC Jasmin M Sarajevo može se pronaći kompletan asortiman roba u maloprodaji i veleprodaji rezervnih dijelova.

Treba istaći da je firma Jasmin M ovlašteni Bosch Car i Bosch dizel servis, te se radi o prvom Bosch prodajno-servisnom centru na području bivše Jugoslavije.

Kompanija Jasmin M ima uspostavljenu saradnju o ditribuciji i sa Volvom, koji je renomirani proizvođač rudarske i građevinske mehanizacije. Pored Volva,  Jasmin M je ovlašteni distributer za BiH i za kompaniju Rexroth koja je najveći proizvođač hidraulike u svijetu.

Samim time se ova kompanija pozicionirala kao jedan od vodećih distributera u Bosni i Hercegovini kada se radi o građevinskoj, rudarskoj i šumskoj mehanizaciji, odnosno distribuciji i prodaji dijelova i mašina za navedene djelatnosti.

Ekipa portala Fokus.ba posjetila je ovu kompaniju na adresi u ulici Safeta Zajke gdje smo razgovarali sa direktorom i vlasnikom, Jasminom Malićbegovićem te se i sami uvjerili u kvalitet usluga koji nudi ova kompanija.


Kompanija Jasmin M osnovana je 1999. godine u Žepču. Ova firma bavi se prodajom i servisiranjem šumske, građevinske i rudarske mehanizacije, hidraulične opreme i sistema, dizel motora te filtera i filterskih sistema za off-road mehanizaciju i industriju.