Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Kultura

Književna srijeda s Miljekom Stojićem

02/10/2017

Društvo hrvatskih književnika Herceg-Bosne nastavlja s književnim susretima u sklopu kojih će u srijedu, 4. oktobra, biti predstavljeno književno stvaralaštvo Miljenka Miće Stojića, priopćeno iz tog društva.

O književnom stvaralaštvu Miljenka Stojića govrit će prof. Tina Laco, a voditelj programa je književnik Ivan Baković.

Miljenko Stojić rođen je 1960. u Međugorju. Suvremeni je hrvatski književnik, novinar i franjevac. Pohađao je Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom, studij filozofije i teologije u Zagrebu, Sarajevu i Jeruzalemu te magistrirao kršćansku duhovnost u Rimu.

Pokrenuo je 1993. Informativni centar Mir Međugorje, a 1997. i Radiopostaju Mir Međugorje , a pokrenuo je i vodi agenciju MIRIAM.

Djeluje je kao župni vikar, odgojitelj bogoslova i sjemeništaraca, voditelj mladih, vojni dušobrižnik u Domovinskom ratu, tajnik Hercegovačke franjevačke provincije.

Objavio je brojne knjige pjesama Pjesma blizini, Kaplja, Sirovi blues i druge.

Program počinje u 12 sati, u Otvorenoj čitaonici Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne (Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.