Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sarajevsko After Film: Sarajevska pivara i Štuke ozvaničili saradnju

IMG_9814-1

Sarajevska pivara upriličila je večeras u Sarajevu svečanost povodom potpisivanja ugovora o sponzorstvu s bendom “Letu štuke”.

Portparolka Sarajevske pivare Melisa Sefer-Ličin rekla je da će ta kompanija u narednom periodu biti sponzor svih novih materijala benda “Letu štuke”, te da će njihov najpoznatiji brend Sarajevsko biti oficijelno pivo tog benda.

Dodala je da im je, kao domaćoj kompaniji, vrlo bitno da podrže sve koji na najbolji način promoviraju šta to Bosanci i Hercegovci mogu, a da su “Letu štuke” svakako jedan takav bend.

Frontmen benda Dino Šaran izjavio je da mu je drago zbog potpisanog ugovora, tim prije što su on i njegov brat odrasli pored Sarajevske pivare.

– Mogu samo poručiti “slušajte domaće i pijte domaće, Sarajevsko pivo” – naglasio je Šaran.

Na svečanosti je istaknuto da je Sarajevska pivara ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala, te da je i ove godine sponzor programa “Sarajevsko After Film” u okviru kojeg će od 11. do 17. augusta biti održan niz koncerata u Domu mladih.

Osim benda “Letu štuke”, koncerte će, između ostalih, održati i “Mostar Sevdah Reunion”, “Bad Copy”, “Skroz”, te “Elemental”.

Tokom trajanja ovogodišnjeg SFF-a Sarajevska pivara će plasirati na tržište ograničenu seriju “filmske” limenke Sarajevskog Premium koja je također predstavljena večeras.