alaxy Tab S9 priča

Pet savjeta za povećanje produktivnosti na početku školske godine uz Samsung Tab S9

FOTO: Agencija Represent

U toku je i promocija 4-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium, koja se odnosi na učesnike u Bosni i Hercegovini koji su kupili i aktivirali GalaxyZ Flip5 ili Z Fold5, a koja se može iskoristiti od 11.8.2023. do 1.4.2024. u 08:59 h

Studentski život je zabavan, ali intenzivan. To je konstantno balansiranje između školskih obaveza, društvenih i vannastavnih aktivnosti. Ipak, nova Samsung Galaxy Tab S9 serija kombinuje prenosivost tableta sa moćnom funkcionalnošću laptopa, tako da možete da uklopite svoje kreativne vještine i radite na velikim školskim projektima, čak i kada ste izvan učionice ili daleko od kuće. Njegov svestrani format i robusni alati i aplikacije čine ga iznenađujuće moćnim uređajem, bez obzira na to sa kakvim se zadatkom hvatate u koštac tokom dana. Mi vam predstavljamo pet načina na koji vam Tab S9 može pomoći da lako završavate poslove od jutra do večeri.

Planirajte svoj dan sa lakoćom

Najbolji prijatelj zauzetog studenta je dinamičan planer aktivnosti. Pomoću Galaxy Tab S9 serije možete da planirate svoj dan i sastavljate spisak obaveza i sve to na jednom mjestu. Samo postavite Tab S9 vertikalno ili horizontalno pomoću povezive Smart Book Cover futrole, i spremni ste da organizujete svoj dan. Tab S9 ima omiljenu korisničku aplikaciju GoodNotes po prvi put na Androidu, koja pruža potpuno novi doživljaj kada je u pitanju organizovanje vašeg rasporeda. Studenti sa aplikacijom GoodNotes mogu da koriste gotove šablone i potpuno novi S Pen Creator Edition da bi ostali organizovani na svoj kreativan način. Pored toga, radi se o jednom laganom uređaju koji možete nositi sa sobom, a da ga i ne primjetite.

Multitaskujte kao profesionalac

Između pripreme za nastavu, zakazivanja studijskih sesija i odvajanja vremena za druženje sa prijateljima, studentski život može da bude prilično haotičan. Galaxy Tab S9 je namijenjen tome da vam pomogne da održite korak sa svim tim obavezama i stalno održavate žestok ritam. Otvorite i radite u više prozora odjednom pomoću Multi Window-a za maksimalnu produktivnost – sarađujte sa školskim kolegama na Google Meet-u dok pravite prezentaciju, a sve to dok bilježite svoju najnoviju ideju u zasebnom dokumentu Samsung Notes. Za efikasni i brzi multitasking možete čak i da koristite jednostavne pokrete prevlačenja da biste se prebacivali između aplikacija i pričvrstite tastaturu u obliku korica knjige radi lakše navigacije pomoću trackpad miša.

Podignite bilješke na viši nivo

Kada pravite bilješke za vrijeme nastave, kuckanje na laptopu može biti glasno i može smetati drugima. I dok hvatanje bilješki na papiru može da vam pruži osjećaj veće angažovanosti, ono ipak ne daje mogućnost neometane komunikacije sa školski kolegama. Korištenje Galaxy Tab S9 kao digitalne bilježnice pruža vam najbolje od oba svijeta – još više sa priloženim NotePaper Screen, koji čini pisanje na tabletu najsličnije pisanju na papiru. Sa olovkom S Pen možete da bilježite svoje misli i ključne opservacije u Samsung Notes tokom nastave, a zatim da sinhronizujete Tab S9 sa Microsoft OneNote feed-om da biste sve sačuvali na jednom mjestu. Ne samo da to olakšava rad sa drugima u realnom vremenu putem zajedničkog online dokumenta, već možete da pretražujete i pojmove i teme kada tražite određene informacije.

Pretvorite tablet u potpuno funkcionalan laptop

Biti produktivan tokom dana ne mora značiti da morate da nosite laptop po cijelom fakultetu. Sa Galaxy Tabom S9 i njegovim dodacima, možete da se smjestite u svoj omiljeni kafić, učite u parku ili se uputite na brzo vikend putovanje i ostavite laptop kod kuće – znajući da i dalje možete da pristupite njegovim punim mogućnostima kad god poželite. Samo povežite svoj Tab S9 sa tankom tastaturom Book Cover Keyboard Slim, uključite DeX Mode režim i imat ćete osjećaj kao da radite na računaru. Moći ćete da pristupite kompletnom paketu Microsoft aplikacija, što olakšava brzo ažuriranje Word i Power Point dokumenata ili Excel tabela. A da biste se zaštitili od indiskretnih pogleda u javnom prostoru, lako možete da pričvrstite ekran privatnosti tako da samo vi možete da vidite ekran dok radite.

Proširite svoj radni prostor drugim ekranom

Kada ste se vratili kući i spremni ste da zasučete rukave i bacite se na domaće zadatke, ponekad vam je potrebno više ekrana. Galaxy Tab S9 besprijekorno radi sa različitim operativnim sistemima i aplikacijama, što ga čini brzim i praktičnim uređajem kada je potrebno pregledati više datoteka i prozora odjednom i raditi efikasnije. Koristite Drugi ekran na jedan klik, da biste lako uparili računar sa tabletom i kreirali iskustvo dvostrukog monitora u proširenom ili dupliranom režimu. Pomoću funkcije Multi Control možete čak i da prevučete i ispustite tekst i slike između vaših različitih Galaxy uređaja. Uzmite skoriju fotografiju iz galerije vašeg pametnog telefona i ubacite je u Samsung Notes na vašem Tab S9 ili prezentaciju na računaru – sloboda korištenja Galaxy ekosistema omogućava vam da uradite više za manje vremena.

Galaxy Tab S9 koncipiran je za današnje učenike i studente, stalno povezane i stalno u pokretu. Bez obzira na to da li studirate grafički dizajn i morate da budete u stanju da zabilježite dobre ideje kad god i gdje god dobijete inspiraciju, ili ste ambiciozni građevinski inženjer koji ima potrebu da prikaže svoj projekat u učionici ili izvan nje, Galaxy Tab S9 je savršen partner za produktivnost.

U toku je i promocija 4-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium, koja se odnosi na učesnike u Bosni i Hercegovini koji su kupili i aktivirali GalaxyZ Flip5 ili Z Fold5, a koja se može iskoristiti od 11.8.2023. do 1.4.2024. u 08:59 h.

Ponuda je dostupna samo korisnicima koji trenutno nisu pretplaćeni na uslugu YouTube Premium ili YouTube Music Premium, nisu bili pretplaćeni na uslugu YouTube Premium, YouTube Music Premium ili Google Play Music i nisu ranije koristili probni period usluge YouTube Premium, YouTube Music Premium ili Google Play Music.

Više informacija potražite na OVOM LINKU.