Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Crnogorski policajac Milo Šćekić zna Kur'an napamet

milan-scekic

Policajac iz Kolašina Milo Šćekić radi u obezbjeđenju zgrade tamošnjeg Osnovnog suda, pročitao je više od 3.000 knjiga, neke čak i više desetina puta.

U intervjuu za crnogorske medije Milan Šćekić otkrio je kako iščitavajući knjige iz područja psihologije, sociologije, teologije kao i književna djela uči kako na drugačiji način gledati na svakodnevicu.

Milo Šćekić u policijskim je krugovima poznat i kao policajac koji za vrijeme svog 15-godišnjeg rada nije napisao niti jednu kaznu.

“Napisao sam samo jednu, ali mi je toliko bilo žao toga čovjeka, da sam otišao i sam je platio”, kazao je Milo te dodao da kada uhvati nekog u prekršaju pokuša mu s pedagoškog pristupa objasniti okolnosti te na taj način djelovati na ljude da više nikada ne počine slično djelo.

Prilikom gostovanja na jednoj Crnogorskoj televiziji, Šćekić je zaista pokazao zavidno poznavanje Kur'ana, u prilogu od 51: 50 pogledajte kako Milo Šćekić citira ajete iz Kur'ana ali govori i o svom susretu sa glavnim muftijom Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.