Fatalna Dragana ubija starije muškarce alkoholom i seksom

dragana2334

Fatalnu Srpkinju Draganu Mihalković (45), koju je policija na Malti uhapsila pa pustila zbog misterioznih smrti dvojice Britanaca, prijatelji preminulih optužuju da je ubica i lovac na novac.

Draganu su uhapsili prošle srijede nakon što je britanski penzioner Neville Ayers (78) pronađen mrtav u stanu nakon burne noći provedene s njom. Istraga je pokazala da je prethodno pio s Draganom u baru.

U vezi s Draganom ranije je bio i David Grant (68), ali i on je preminuo i to u februaru ove godine.

Policija je Draganu uhapsila pa uz jamčevinu pustila budući da nije ustanovljeno da su dvojica muškaraca umrla nasilnom smrću.

Ipak, Grantovi prijatelj Wayne Boyd optužuju Draganu da je monstrum i da vreba muškarce kako bi ih iskoristila:

– Ona je čudovište koje zaslužuje prezir. Uvukla je mog prijatelja Davida Granta u svoj život, alkoholizirala se s njim, provodila se, iscrpljivala ga dok ga na kraju nije ubila. Čuvajte se ove žene, ona je prljava životinja kojoj je mjesto u zatvoru – napisao je Wayne na Facebooku, prenosi Kurir.

Mihalković je na Malti navodno poznata kao žena koja traži sponzora tj. starijeg muškarca s kojim će se opijati i provoditi.

– Ona već tri godine vrbuje ljubavnike po Malti. Smuca se po barovima u okolici Buggibe. Obilazi casina i vucara se po gradu. Sjedi po kafićima, ćaska s ljudima i nabacuje im se. Ono što je među muškarcima žigolo, to je ona među ženama. Hodajuće zlo – napisao je jedan od prijatelja.

On je dodao kako je čak i u srijedu ujutro vidio Draganu kako zavodi turiste na šetalištu u Buggibi.

Dragana je policiji, nakon hapšenja, ispričala kako je učinila sve da pomogne Nevilleu, svojoj posljednjoj žrtvi.

– Zvala sam hitnu i policiju. Osjećala sam se odvratno – rekla je Dragana.

Stanovnici i turisti u Buggibi tvrde da Dragana obilazi kafiće u klubove u kojima se okupljaju stariji muškarci.

– Tamo traži svoje žrtve, s kojima prvo pije alkohol, a nakon nekoliko čašica ih vodi u svoj stan, gdje ih iscrpljuje seksom. Uglavnom bira umirovljenike za koje misli da imaju novca – rekli su Grantovi prijatelji.