Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mana Pass

Jeste li već čitali roman Želja?

Mana Pass

Za knjige imaju velike planove koje polako ostvaruju

Roman Želja, od trena kada je izašao skuplja pozitivne komentare i preporuke. Marina i Nataša, poznatije pod pseudonimom Mana Pass, stoji iza Želje, prve knjige iz serijala Život koja je od nedavno dostupna i na stranom tržištu. Čitatelji su se prvo zaljubili u njihov humor i način komunikacije na instagram profilu Put rukopisa, a onda i u knjigu koju su učinile dostupnom svima koji vole čitati.

Za sve koji ne znaju, radi se o serijalu koji prati pet mladih žena koje se jednog dana okupljaju ispred svoje srednje škole i to nakon 10 godina razdvojenosti. Sjedaju zajedno na piće i počinju pričati svoj život. Svaka će knjiga prikazati život jedne od njih. Prva knjiga prati Noru koja pokušava pronaći posao kako bi mogla omogućiti sebi i svome djetetu ono osnovno za život. Priča s kojom se mnogo mladih može povezati.

Drugačiji pristup promociji i odlične reakcije na knjigu

Cure su od samog početka uvjerene da imaju nešto posebno. Uvjerene su također i da život piše najbolje priče, a baš to se trude i pokazati. Pišu zajedno i to na način da svaka piše jedno poglavlje, a kasnije to spajaju u jednu cjelinu. Knjigu su najavile preko Instagram profila Put rukopisa, ali sve do prve promocije nisu željele otkriti svoj identitet. Pokazale su kako izgleda pisanje i izdavanje knjige od trena kada dobiješ ideju do trena kada knjigu držiš u rukama. Publika se zaljubila u njih, a onda se zaljubila i u knjigu.

Svemu što rade pristupaju drugačije i vjerojatno zbog toga imaju veliku podršku medija, publike i book blogera i to domaćih, regionalnih i pomalo i stranih.

Veliki planovi za dalje

Za knjige imaju velike planove koje polako ostvaruju. Želja je prevedena na engleski jezik, dostupna je na Amazonu i polako dolaze do čitatelja širom svijeta. Drugi roman iz serijala, Istina, uskoro izlazi na tržište u tiskanom obliku, ali su ga cure zapravo već pustile van za vrijeme izolacije. Svima koji su željeli slale su poglavlje besplatno na mail adresu svaka tri dana u izolaciji. Prvi su komentari odlični, pa jedva čekaju da se knjiga pojavi u tiskanom obliku.

Ako vas zanima kako sve to izgleda, možete provjeriti na njihovom Instagram profilu, a s obzirom da su knjigu napravile dostupnom i u regiji svoj primjerak možete naručiti ovdje.