“Na mliječnom putu” večeras u Banjoj Luci, sutra u Trebinju i Bileći

21995_monica-bellucci013_f

Film “Na mliječnom putu”, scenariste i reditelja Emira Kusturice, premijerno će biti predstavljen večeras u Banjoj Luci.

Banjalučkoj premijeri u multipleksu “Palas” u 20.30 časova prisustvovaće Kusturica i glumica Sloboda Mićalović, kao i dio ekipe koja je tri ljeta danonoćno i predano radila na ovom ostvarenju.

U multipleksu “Palas” Srni je potvrđeno da je interesovanje za film “Na mliječnom putu” ogromno i da su sve karte rasprodate. Na redovnom repertoaru ovog kina , film će biti od četvrtka, 2. marta.

Nakon Banje Luke, “Na mliječnom putu” premijerno će biti predstavljen i publici u Trebinju i Bileći 1. marta, Višegradu 2. marta i Foči 3. marta.

Film prati priču o životu jednog čovjeka u tri različita životna perioda – u vremenu koje je proveo kao srećni mljekadžija tokom rata, opasnim avanturama i romansi sa voljenom ženom i potonjem monaškom životu, kada se osvrće na burnu prošlost – kako svoju, tako i svoje zemlje.

U priči o ljubavnom trouglu i ratnom razaranju devedesetih godina 20. vijeka na ovim prostorima, glavne uloge tumače Emir Kusturica, Monica Bellucci, Sloboda Mićalović, Predrag Miki Manojlović i drugi poznati glumci.