Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mediteran Film Festival

Otvorene prijave za MFF School radionicu

filmska radionica (1) (1)

22. Mediteran Film Festival će se od 25. do 28. avgusta održati u Širokom Brijegu

Otvorene su prijave za MFF School – multikulturalnu filmsku radionicu, koja će se održati u sklopu Mediteran Film Festivala (MFF) u Širokom Brijegu.

Riječ je o dvije radionice, i to za napredne i početnike. Radionica za napredne održat će se od 17. do 28. avgusta, a za početnike od 9. do 11. avgusta.

Polaznici će sudjelovati u stvaranju kratkog igranog ili dokumentarnog filma. Uz pomoć partnera iz organizacije Outside The Lens i produkcije Circe 3 producirat će se dva filma koji će biti prikazana na zatvaranju 22. Mediteran Film Festivala.

Tim učenika, mentora i predavača udružit će se u pisanju scenarija, produciranju, snimanju i montiranju filmova i tako proći kroz sve faze važne za nastanak filmskog djela.

Zainteresirani se mogu prijave na radionice na web adresi, a sve dodatne informacije mogu potražiti putem e-mail mffschool@gmail.com.

Inače, 22. Mediteran Film Festival će se od 25. do 28. avgusta održati u Širokom Brijegu. Pripreme su u punom jeku a najbolji filmovi za natjecateljski program biraju se među 300 naslova pristiglih putem online aplikacije MFF-a. Više informacija o 22. izdanju Mediteran Film Festivala potražite na službenoj web ili Facebook stranici.

mmf