Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Accordion fantasy"

Prosvjeta, Napredak i Preporod pozivaju vas na muzičko-scenski spektakl u Mostaru

Koncert se održava pod motom ”Naših 120”, jer sva tri društva u 2022. i 2023. godini obilježavaju 120 godina postojanja, kao i našu dugogodišnju saradnju, a podržan je od strane CRS-a (Catholic Relief Services)

SPKD ”Prosvjeta” Gradski odbor Mostar, HKD ”Napredak” Glavna podružnica Mostar i BZK ”Preporod” –Regionalno društvo Hercegovina u ponedjeljak, 26. juna u 20.30 časova u Centru za kulturu Mostar (plato iza Centra) organizuju zajednički koncert pod nazivom “Accordion fantasy” na kome će nastupiti svjetski virtuoz na harmonici Dušan Sekulić i bend. Kroz muzičko–scenski spektakl “Accordion fantasy” publika će moći uživati u klasicima, rok i pop obradama, te narodnim melodijama.

Koncert se održava pod motom ”Naših 120”, jer sva tri društva u 2022. i 2023. godini obilježavaju 120 godina postojanja, kao i našu dugogodišnju saradnju, a podržan je od strane CRS-a (Catholic Relief Services).

Želja nam je bila da zajednički koncert bude naš poklon gradu Mostaru i svim građanima, da zajednički proslavimo ”Naših 120”, kao i našu dugogodišnju saradnju i prijateljstvo. Ulaz na koncert je besplatan. Dobro nam došli da zajedno proslavimo ”Naših 120”, poručuju organizatori.