Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Russian Ice Stars

“Snježana i sedam patuljaka”: Spektakl na ledu u Skenderiji

Russian Ice Stars

Russian Ice Stars su definitivno umjetnici sa svjetske A liste. Ovakav spektakl u našoj zemlji nije ponuđen još od koncerta legendarne grupe U2

Svjetski proslavljena trupa Russian Ice Stars dolazi u Sarajevo gdje će od 14. do 16. decembra u dvorani Mirza Delibašić u Skenderiji upriličiti spektakl na ledu “Snježana i sedam patuljaka”.

Ova priča za sve uzraste o čarobnom ogledalu, prelijepoj i dobroj djevojci, mladom princu, zloj vještici i začaranoj crvenoj jabuci, oživjet će na ledu.

Kako su saopćili organizatori, bit će ovo prava čarolija od predstave za cijelu porodicu koja pokazuje vrhunac klizačkog, akrobatskog i plesačkog umijeća koje još od 1993. bez daha ostavlja publiku širom planete.

– Russian Ice Stars su definitivno umjetnici sa svjetske A liste. Ovakav spektakl u našoj zemlji nije ponuđen još od koncerta legendarne grupe U2. Ova predstava i užitak koji donosi sigurno vraća Sarajevo na listu svjetskih metropola koje su u stanju organizovati vrhunske događaje. Publika u našoj zemlji to svakako zaslužuje – ističu organizatori.

Kako dodaju, uz mnoštvo virtuoznog plesa, raskošnih kostima, efektnog osvjetljenja, vrhunske koreografije i akrobatike u prednovogodišnjoj čaroliji uživat će cijela porodica.