Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kulturni centar

Tarik Filipović predstavom “Ćiro” zatvorio SMART fest u Stocu

FOTO: Fena

”Predstavom sam prezadovoljan, bila je ovo jedna jako lijepa publika, osjećajna, i postojala je ta konekcija među nama”, rekao je Tarik Filipović

Izvedbom predstave ”Ćiro” Tarika Filipovića spušten je zastor na ovogodišnji Stolac Music and Arts Fest 2023. (SMART fest).

Koliko je predstava, koja je zapravo monokomedija koja govori o životu i djelu trenera svih trenera – Miroslava Ćire Blaževića, bila zanimljiva publici, govori sama po sebi činjenica da su ulaznice rasprodane danima prije.

Tarik je tako predstavu odigrao pred punom dvoranom Kulturnog centra Stolac, što je dokaz koliko malim gradovima treba kulturnih događaja.

”Predstavom sam prezadovoljan, bila je ovo jedna jako lijepa publika, osjećajna, i postojala je ta konekcija među nama”, rekao je Tarik Filipović.

Dodao je kako mu je bila čast i zadovoljstvo biti dijelom SMART Festa te pohvalio organizatore, koji, kako je kazao, osim što su odlični organizatori, ujedno su i odlični domaćini.

SMART festu je poželio sve najbolje u budućnosti.

“Ono što ja želim SMART festu je da ga mnogi prepoznaju i da traje barem pet dana te da raste iz godine u godinu. Iskreno se nadam da ću ponovno doći u Stolac te da ćemo se ponovno družiti”, rekao je na kraju Filipović.

Organizatori ističu kako se SMART fest proteklih godina etablirao kao nezaobilazan kulturni i zabavni događaj, ne samo u Stocu, nego i u cijeloj regiji, kao festival koji je spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma te svega što bi se moglo svesti pod nazivnik urbane kulture.