Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Milan Popović otkrio zašto je tužio Severininog muža i svekra

severina-porodica

Milan Popović za srpski je Blic ispričao svoju stranu priče o borbi sa Severinom za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom.

“Ja nemam nijednu tužbu protiv Severine Kojić. Sada imam samo krivičnu prijavu za zanemarivanje djeteta, jednu u Hrvatskoj, i jednu u Srbiji, jer je ljetos zanemarila dijete. To je protiv nje. U Zagrebu vodim dva spora, i to nisu sporovi protiv Severine, nego po jednom sporu tražim da mi se tačno definira što znači zajedničko skrbništvo. Drugi spor vodim jer tražim da Aleksandar dođe živjeti sa mnom, s obzirom na to da su se okolnosti promijenile. Ja sada u Hrvatskoj imam kuću i samim tim imam uvjete da Aleksandar provodi više vremena sa mnom. A po nalazu svih vještaka majka i ja smo jednako adekvatni roditelji i dijete nam je jednako privrženo”, rekao je Milan i dodao da ima tri ili četiri sudska spora protiv Igora Kojića i njegovog oca Dragana.

“Tužim ih, prvo, jer tražim da im se zabrani objavljivanje fotografija mog sina na društvenim mrežama, gdje ga koriste za samopromociju. I protiv Severinog svekra sam podigao tužbu zbog ugrožavanja sigurnost Aleksandra, jer ga je noću nevezanog vozio u automobilu”, ispričao je srpski “kralj bakra”.

My ? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on


Naglašava i da sve što radi, radi zbog dobrobiti malog Aleksandra.

“Dijete je bilo potpuno zanemareno, bolesno. Zato sam i podnio krivičnu prijavu za zanemarivanje i to nije prvi put. Dijete je bilo zapušteno i ja sam ga na svoju odgovornost ostavio kod sebe da ga izliječim. Vratio sam ga kao novog”, tvrdi i dodaje da ne postoji tužba protiv njega za obiteljsko nasilje, kako su neki mediji prenijeli.

Odavde do vječnosti ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on


“Moj cilj je zajedničko podijeljeno roditeljstvo, koji podjednako i kvantitativno i kvalitativno utječu na odgajanje djeteta. Ja se za to zalažem i u ime svih očeva i u Srbiji i u Hrvatskoj”, zaključio je.