Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otac ostavio petogodišnju kćerku napolju usred noći

djevojcica-kampus4

Jedan bezosjećajni otac u četvrtak u 5 sati ujutro ostavio je svoju petogodišnju kćer ispred jedne od zgrada sveučilišta blizu Salt lake Cityja i samo otišao.

Djevojčica je ostala sama s dekicom na temperaturi koja se kreće oko 0ºC. Sve je zabilježila nadzorna kamera sveučilišta.

Majka djevojčice je kazala da je otac malenoj poručio da zašuti, legne na pod i spava.

Otac se nije vratio po kćerku, već su je zaštitari pronašli oko 7.30 sati. Bila je promrzla i uplakana.

Majka djevojčice, koja je identificirana samo kao Gena (kako bi se zaštitio identitet djeteta), kazala je da je u vrijeme incidenta malena bila s njenim bivšim mužem (ocem djevojčice) i njegovom porodicom. Gena tvrdi da je djevojčicu cijeli događaj jako istraumatizirao, javlja Daily Mail.

– Rekla mi je da se jako uplašila, jedno je vrijeme dozivala: ‘Tatice!’, ali nikoga nije bilo. Pokrila se dekicom i čekala da svane – kazala je majka.

Fred Frazier, šef osiguranja na sveučilištu, kazao je da je djevojčica učinila upravo ono što joj je otac i rekao, čekala je na jednom mjestu.

Majka djevojčice je rekla da se rasplakala kada je ujutro vidjela zaštitara. Odmah je potrčala prema njemu, ali je pala i ogrebala koljeno.

– Kada je zaštitar vidio djevojčicu kako trči sama prema njemu srce mu se slomilo. Tada se jako zabrinuo jer se tresla i bilo joj je jako hladno.

Policija će ispitati oca kako bi otkrila zašto je napustio svoje dijete. Sumnjaju da je možda povezano s drogom. Otac je suočen s optužbama za napuštanje ili zlostavljanje djeteta.

https://www.youtube.com/watch?v=rIuDnTSpr8o